Procedury bezpieczeństwa
Trzeci stopień alarmowy CRP (3. stopień CHARLIE-CRP)
W związku z Zarządzeniami Prezesa Rady Ministrów: nr 87 z dnia 14 kwietnia 2022 roku w sprawie wprowadzenia drugiego stopnia alarmowego (2. stopień BRAVO) na całym terytorium Rzeczypospolitej Polskiej oraz nr 88 z dnia 14 kwietnia 2022 roku w sprawie wprowadzenia trzeciego stopnia alarmowego CRP (3. stopień CHARLIE-CRP) na całym terytorium Rzeczypospolitej Polskiej informuję, że na teren szkoły będą wpuszczani tylko uczniowie oraz pracownicy szkoły. Wszystkie sprawy proszę załatwiać telefonicznie w godzinach pracy sekretariatu 8.00- 15.30. Ograniczenie to obowiązuje do odwołania.
Procedury postępowania w sytuacjach zagrażających bezpieczeństwu uczniów, obowiązujące w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi, w formacie pdf do wglądu po kliknięciu w link:
Regulamin funkcjonowania szkoły w szczególnych warunkach
Organizacja pracy szkoły w czasie reżimu sanitarnego w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 (po kliknięciu w link)regulamin_zasady_pracy_rezim_sanitarny.pdf
Procedury postępowania na wypadek podejrzenia zakażenia wirusem covid-19 u pracownika i ucznia
Procedura_podejrzenie_uczen_2020.pdf
Procedura_podejrzenie_pracownik_2020.pdf