Nasi uczniowie w finale Turnieju Piekarskiego im. Anny Butki
- 19.01.2023 22:49
- Miło nam powiadomić, że czworo naszych uczniów uzyskało kwalifikację Komitetu Głównego do udziału w Ogólnopolskim Turnieju Piekarskim im. Anny Butki.
- więcej
Eliminacje międzywojewódzkie do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik
- 19.01.2023 22:30
- W eliminacjach międzywojewódzkich do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik wzięło udział dwoje cukierników: Oliwia Dołgij z Zespołu Szkół Spożywczych w Zabrzu - reprezentująca wojewodztwo śląskie, oraz Tomasz Pajor z Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi - reprezentujący województwo łódzkie.
- więcej
Przeprowadziliśmy eliminacje międzywojewódzkie do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz
- 19.01.2023 22:35
- W eliminacjach międzywojewódzkich do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz, które odbyły się 12 stycznia w naszej szkole, uczestniczyło 3 uczniów naszej szkoły i 1 uczeń z Zespołu Szkół Spożywczych w Zabrzu, reprezentujący województwo śląskie.
- więcej
Informacje dotyczące organizacji etapu wojewódzkiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik oraz w Zawodzie Piekarz
- 20.12.2022 23:42
- Miejsce turnieju: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Łodzi, ul. Franciszkańska 137
Termin: 12 stycznia 2023 r.
godz. 8.45, sala 133 – Otwarcie Turniejów przez Przewodniczącego Komisji Wojewódzkiej
godz. 9.00, sala 133 – test pisemny
około godz. 10.00 rozpoczęcie etapu praktycznego – sala 131 piekarze, sala 129 cukiernicy
około godz. 16.00 zakończenie etapu praktycznego, prezentacje prac
około godz. 17.00 ogłoszenie wyników i podsumowanie.
- więcej
Międzyszkolny Konkurs Wiedzy o BHP dla szkół branży spożywczej i gastronomicznej 2022/2023
- 20.12.2022 23:32
- Podium dla Spożywczaka. Dwie uczennice Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego uzyskały tytuł laureata konkursu. I miejsce - Gabriela Klate , III miejsce - Natalia Florek.
- więcej